Ingyenes online kommunikációs gyorssegély

Melyik a 10 legtöbbször előforduló hiba a webes kommunikációban?

2008 óta több mint ezer webszöveg átvilágításon vagyunk túl, ezért tudjuk, hogy melyek a gyakori hibák a webszövegekben. Ha ismered az emberek mozgatórugóit, akkor könnyebben tudod meggyőzni arról a honlapod látogatóit, hogy szavazzanak neked bizalmat. Milyen szempontokat kell szem előtt tartani, ha azt akarjuk, hogy lássák az erősségeinket? Miként valósítható meg hatékony eszközökkel a bevételnövelő szakértői státuszépítés?
Ezekre a kérdésekre kapsz választ, ha eljössz az ingyenes online kommunikációs előadásra.

Miért épp Te? Ez a kérdés. Lehetséges ügyfeleid azonos eséllyel választhatnak helyetted bárki mást.

Miért engednénk előre másokat?

Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ne foglalkozzunk az üzleti kommunikációval és az üzeneteinkkel. Sok vállalkozó panaszkodik arra, hogy gyengébb szolgáltatást nyújtó, kacatokat áruló versenytársak halásszák el az orruk elől a legjobb vevőket csak azért, mert ők fűt-fát ígérnek, és azt mondják az embereknek, amit hallani akarnak.

Aki azt állítja, hogy nem bosszantotta még fel egyetlen konkurens weboldal szövege sem, nem mond igazat. Pedig ha bedobjuk a törülközőt, akkor egy olyan versenyben maradunk le, amit csak az nem tud megnyerni, aki nem akar. Mert az üzleti kommunikáció nem olyan ördöngösség, amiért a varázslóiskolába kellene beiratkozni…

Üzleti kommunikáció lépésről lépésre

Én egyetlen előadáson meg tudom mutatni neked az online kommunikáció alapjait. Ezután már csak rajtad áll, hogy merre indulj tovább.

Személyesen neked szól ez az előadásom, ha az alábbi problémák bármelyike fennáll nálad is:

  • nem megy át a mondanivalód az interneten
  • nem tudsz olyan üzenetet megfogalmazni, amire pénzben mérhető válaszok érkeznek
  • sokkal jobb vagy annál, mint amilyennek látszol

Díjmentesen igényelhető segítség

Egyedi ajánlatom van számodra. A maffiavezérek erre mondanák azt, hogy ez egy visszautasíthatatlan ajánlat.

Nem kerül pénzbe, hanem olyasmiért adom át tudásomat, ami talán még ennél is drágább kincsünk manapság. Csupán a befektetett időd lesz az ár. Mindössze két órát kérek az életedből, és bebizonyítom, hogy sűrített formában át tudom adni mindazt, amire szükséged van, és azzal utat vághatsz magadnak az online kommunikáció dzsungelében.

Megkapod tőlem a nagy bozótvágó kést, amivel már másnaptól egyedül boldogulhatsz.

Azért vállaltam ezt, mert számomra is szakmai kihívás. Cserébe elvárom tőled, hogy figyelj.

Érdekel az ajánlat?

Ha igen, akkor egy csodás utazás vár rád. Két óra erejéig rám bízod magad, és megmutatom azokat az összefüggéseket, amivel éveket spórolhatsz meg magadnak. Csak meg kell értened az online kommunikáció briliáns alaplépéseit.

Ne aggódj, nem nehéz. Egyszerű és logikus, mint az egyszeregy. Három fontos területet fogunk feltérképezni. Ezeket ismerve már gyerekjáték eljutni a profithoz.

1. Szaktekintélyedet kell kommunikálnod a világnak. Ez a „szakértői státuszépítés”. Meg fogod tanulni, hogy nem elég jónak lenni, hanem jónak is kell látszani. Sőt arra is rájössz, hogy miként tűnj még jobbnak, mint versenytársaid, vagy mint amilyennek magadat gondolod.

2. Letisztult üzenetet kell közölnöd. Nem csupán arról van szó, hogy akkor is tudd, hogy miről szól a Te történeted, ha éjszaka háromkor felráznak. Hanem arról is, hogy a kommunikációs csatornákat ne keverd össze, hanem úgy alkalmazd, hogy minden egyes leírt mondatod, lélegzetvételed és gesztusod ugyanazt az üzenetet közvetítse az ügyfeleid felé.

3. Értékesítési szövegeid lézerpontosan célba kell találjanak. Nem halászhatsz a zavarosban többé. Pontosan azokat a szavakat kell használnod, amiket az interneten keresnek, hogy Te legyél az első, ha bárki olyasmire keres rá, amit tőled megkaphat.

Ha több pénzt akarsz termelni a webszövegeiddel, akkor gyere el!

Találkozzunk, és ismerjük meg egymást. Szabadon használhatod a tudást, amit egy évtizedes szakmai tapasztalatom alapján átadok neked.

Nem kell előzetes képzettség, és az sem gond, ha más előadóktól már tanultál marketinget, értékesítést vagy keresőoptimalizálást (SEO, Search Engine Optimization). Én nyílt kártyákkal játszom, mert a célom nem a ködösítés, hanem a hatékonyság. A mi küldetésünk az üzleti kommunikációs kultúra fejlesztése.

Ha része akarsz lenni ennek az új online üzleti kultúrának, akkor jelentkezz minél hamarabb. Ez esetben először – és lehet, hogy utoljára – nincs részvételi díj. Ez azt is jelenti, hogy a helyek száma korlátozott.

Helyszín:

2015.11.18-án 09 óra

Alphasonic Kft.
1044 Budapest, IV.ker, Ipari park u. 8.
2015.12.01-jén 13 óra
H2 Rendezvényközpont (régen Renault szalon)
Cím:1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Az előadást pontosan kezdünk, és ígérjük, hogy időre befejezzük.

Akárcsak az üzleti versenyben, ezeregy módon lehet lemaradni. De csak egyféleképpen lehet elérni a célt. Ha most jelentkezel itt:

Kategória: | |