Kapcsolatfelvétel

Neved (*)
E-mail címed (*)
Tárgy
Üzeneted
Ellenőrző kód captcha
Ird ide a fenti kódot

Putnoki Julianna
Ügyfélszolgálat vezető
telefonszám: (+36 30) 99-000-24
putnoki.julianna@szovegirasblog.hu

Miért szeretek a Szövegírásblognál dolgozni?
Szeretem, hogy számos új kihívással ismerkedhettem meg az elmúlt időszakban, mióta a Szövegírásblognál dolgozom. Ráadásul kitűnő szolgáltatásaink vannak, szinte egytől egyig imádják őket az ügyfeleink. Jó érzés olyan helyen dolgozni, ahol rengeteg az elégedett ügyfél, ennyire szuper a csapatmunka, és rendkívül lelkes és szorgos kollégák vesznek körül. Magával ragad a lendület!

Langmár Zsuzsanna
zsuzsa@szovegirasblog.hu
Üzleti kommunikációs szakértő

Miért alapítottam a Szövegírásblogot?
A Szövegírásblog küldetése, hogy a kiváló cégeket kimagasló kommunikációval segítse. Öröm webszövegeket és cikkeket írni ezeknek a vállalkozásoknak. Ügyfeleink a saját szakterületükön zseniálisak, de nem látnak tisztán az online kommunikáció és a SEO világában. Az ilyen cégek kommunikációját tervezni nagyszerű dolog. Mivel remek szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, így piaci előnyre tesznek szert. Mi abban segítünk nekik, hogy ne pazarolják a drága idejüket olyan „nemszeretem” feladatok elvégzésére, amiben középszerűek. Sok helyen a kommunikáció egy olyan „nemszeretem” feladat, amiről mindenki tudja, hogy létfontosságú. Ma már nem elég jónak lenni. Jónak is kell látszani. A hatékonyság titka, hogy mindenki a saját területével foglalkozik. Az értékesítési szövegek finomhangolásával szépen meg lehet emelni az eladások számát. Színes bejegyzésekkel izgalmassá lehet tenni a blogkommunikációt. Élettel telnek meg a  hírlevelek, megemelkednek a levélmegnyitási számok. Magyar cégeknek visszatérő vevőket és új ügyfeleket szerezni  igazán remek feladat. Minden napját élvezem, mert folyton tanulok és fejlődök, amikor ezekkel a szuper ügyfelekkel találkozom. Azért alapítottam 2008-ban a Szövegírásblogot, hogy minél több magyar vállalkozásnak segítsünk a szakterületére koncentrálni – amíg nálunk jó kezekben van az üzleti kommunikációjuk.

Radó Annabella
rado.annabella@szovegirasblog.hu
Kommunikációs menedzser

Mit imádok a szövegírásban?
Imádom, hogy soha nem unom meg a szövegírást. Amikor egy fél napra elkényelmesednék, azonnal szembe jön egy új feladat, például bele kell ásnom magam az ipari nyomtatók rejtelmeibe, vagy a Facebook cseréli le jól megszokott funkcióit. Minden ilyen eseményt kihívásnak élek meg, és imádom, hogy folyamatosan tanulhatok, fejlődhetek. A másik hajtóerő számomra, amikor látom, hogy értékteremtő vállalkozásokat segít a munkám. Energiaforrás számomra azt látni, amikor sikerül összehozni a vásárlókat a cégekkel, és ezáltal mindkét félnek adhattam valamit.

Simon Marianna
simon.marianna@szovegirasblog.hu
Projekt menedzser

Mit imádok a szövegírásban?
Mindent! Sokan nem élvezik azt, amit a munkájuknak neveznek. Mi, a Szövegírásblognál, lelkesedünk minden feladatért, nekünk nem munkánk, hanem hivatásunk van. Ami nem más, mint hogy olyan szövegeket alkossunk, melyekkel kiváló termékeket, szolgáltatásokat népszerűsítünk.
Szeretek magával ragadó sales szövegeket írni, szeretek ötletes hirdetési szövegeken dolgozni, vagy olyan tippekkel ellátni ügyfeleinket, melyekkel tovább növelhetik vállalkozásuk sikerét.
Szeretem az ő sikerüket és örömüket, hiszen az egy kicsit a mi sikerünk is.

Pobozsnyi Margit
pobozsnyi.margit@szovegirasblog.hu
Vezető lektor

Miért szeretem a munkám?

Nagyon sok ezer oldalnyi szöveggel találkoztam már életem során, ami ebből leginkább következik, az két dolog: ez egy szüntelen tanulási folyamatot biztosított a számomra, ugyanakkor egyre jobb minőségű munkát tudtam továbbadni. Nincs megoldhatatlan téma, nincs megoldhatatlan cikk és nincs javíthatatlan cég. Szeretem, ha az ajánlások, bemutatkozások és cikkek nem csupán korrektek, de gördülékenységgel, színes magyarsággal vonzzák a vásárlókat. A Kreatív Szövegíráshoz azért szegődtem, mert itt a magam kitűzte magas minőségre mindenkor szükség van.

Nagy Béla
bela.nagy@szovegirasblog.hu
SEO szakértő

Elérhetőségeink:Langmár Kommunikáció Kft.
E-mail: info[kukac]szovegirasblog.hu
Budapesti címünk: 1067 Budapest, Teréz krt 3. I/2.
Számlaszám: 10402094-50526589-54691007
Cégjegyzékszám:01-09-971063
Adószám: 23554452-2-42.
Közösségi adószám: HU23554452

Kategória: | |