Rengeteg pénzt beleöltél honlapod elkészítésébe – és a rokonokon kívül alig érkezik látogató?

Hosszú távú és ingyenes forgalmat szeretnél weboldaladra?

Szeretnéd, hogy a weboldaladat találják meg elsőként a potenciális ügyfeleid, amikor arra a problémájukra keresnek, amire Te nyújtod a legjobb megoldást?

Biztosan hallottál már a keresőoptimalizálásról, vagy röviden a SEO-ról.
Ha azt szeretnéd, hogy a keresőkben rábukkanjanak linkedre a látogatók, el kell érned, hogy előkelő helyen szerepelj olyan keresőszavakra vagy kifejezésekre, melyekre célpiacod keres nap mint nap.

Vajon milyen kifejezésekre keres rá a célpiacod?

Ha forgalmat szeretnél a keresőkből, elsőként erre a kérdésre kell megtalálni a választ. Hiszen ahhoz, hogy több látogatót szerezz a keresőkből, nagyon fontos megtudnod, hogy mely kulcsszavakra érdemes és lehet előrébb hozni az oldalad.

A kulcsszóelemzés 3 alappillére

  • Melyek azok a releváns kifejezések, melyekre leggyakrabban keresnek?
  • Mekkora a verseny az adott kulcsszónál, és mennyire erősek a konkurens weboldalak?
  • Mennyi látogató érkezik majd honlapodra, milyen lesz várhatóan a konverzió? (Lehet ugyanis, hogy elöl vagy a keresőkben, de nem kattintanak a linkedre, mert nem arra a témára gondoltak.)

Ha azt szeretnéd, hogy ingyen csődüljenek céged weboldalára a potenciális vásárlók a keresők természetes találati listájáról, pontosan tisztában kell lenned azzal, hogy mi jár a fejükben, amikor megoldást keresnek gondjukra.

Pontosan tudnod kell, hogy mire és hogyan keresnek rá, valamint tisztában kell lenned azzal is, hogy mely cégekre bukkannak rá, milyen oldalakat olvasnak a tiéd helyett.

Ha mindezeket már  tudod, akkor felveheted a versenyt az élvonalban lévő weboldalakkal, ingyen forgalmat szerezve  vállalkozásod számára.

A keresőoptimalizált weboldal elengedhetetlen minden olyan cég számára, akik az internet segítségével szeretnék növelni bevételüket.

Nehéz azonban kideríteni, hogy mik a témába vágó, legtöbbet használt kulcsszavak.

Ma már vannak keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek, akik pontosan tudják, mit és hogyan kell csinálni, hogy valóban azokat a kifejezéseket találják meg nálad, amelyek a legtöbb hasznot hozzák céged számra, ezért nem érdemes rengeteg időt és energiát fektetned abba, hogy megtanuld ezt az összetett szakmát, és magad elemezd a piacot.

Bízd szakemberre a kulcsszókutatást, és biztosra mehetsz!

Már a magyar piacon is elképesztő verseny folyik a jó kereső helyezésekért, így nem elég, ha a weboldalad keresőbarát, a tartalmadnak is annak kell lennie.

Ha nemcsak megjelenni szeretnél az interneten, hanem vásárlókat is akarsz, akkor érdemes keresőoptimalizálni a weboldaladat.

Ennek első és elhanyagolhatatlan lépéseként derítsd ki, hogy melyek azok a kincset érő kulcsszavak, melyekkel megtöbbszörözheted bevételedet!

Rendeld meg a Szövegírásblog Kulcsszóelemzés szolgáltatását, és körözd le versenytársaidat a keresőkben is!

A komplex kulcsszókutatás ára nettó 60 ezer Ft.

Egy cég életében ez igazán elenyésző kiadás, főleg, ha tekintetbe vesszük,
hogy mekkora előnyre és pluszforgalomra – bevételre – tehetsz szert a kulcsszavaid birtokában.

Mi történik, ha megrendeled a Kulcsszóelemzést?

Először is felvesszük veled a kapcsolatot, és küldünk egy pár kérdésből álló kérdőívet, ami a piacismereted révén segít nekünk az elemzés elindításában.

Ezt követően alaposan körbejárjuk a piacodat, és összegyűjtünk minden lehetséges szót és kifejezést, amire kereshetnek ügyfeleid. Az általad megadott néhány induló szóhoz keresünk szinonimákat, hasonló kifejezéseket, majd speciális, erre a célra fejlesztett szoftverrel kibővítjük a keresést, hogy a végén le tudjuk szűkíteni az eredményeket, és megadjuk neked a számodra legfontosabb 10 kulcsszót.

Kiderítjük, melyik az a top 10 kulcsszó, amelyre érdemes odafigyelned weboldalad szövegezésében, ha sokat érő pozícióba szeretnél kerülni a keresőkben.
A kész elemzést egy 8-10 oldalas PDF-ben küldjük, melyben olvashatsz a keresőoptimalizálásról és a kulcsszókutatásról is.

“A kulcsszóelemzés számomra fontos volt, mivel először csináltunk ilyen elemzést.
Hasznos volt, mert rádöbbentett arra, hogy azok a szavak, melyekről hittem, hogy az én weboldalam elsők között lehet velük, hát éppen az ellenkezőjét tapasztaltam.
Álmomban sem gondoltam, hogy kb. a felével még az első 100–ban sem vagyok benne a googleban. Van mit dolgozni azon, hogy a keresőkben előrébb kerüljön weboldalam.”

Owolabi Gabriella
Nyári Gyerektábor E.C.

Szeretnéd, hogy mostantól a Te weboldaladat olvassák, és ne a versenytársadét?

Rendeld meg a Szövegírásblog kulcsszóelemzését azonnal, és pár napon belül már kézhez is kapod a számodra fontos kulcsszavak listáját.

 

Családnév:*

Keresztnév:*

E-mail cím:*

Telefonszám:*

Cégnévre szóló áfás számlát kérek (opcionális)

Cégnév:

Város:

Utca, házszám:

Megjegyzés:

Kategória: | |