Minden lehetséges módon növelni szeretnéd weboldalad látogatottságát?

Linképítés szolgáltatásunk tökéletes megoldás, hogy növeld oldalad nézettségét és emeld PageRank értékét.

 

Ha már tudod, mennyire fontos a linképítés a sikeres weboldaladhoz, és
szeretnél gyorsító pályán előre kerülni kulcsszavaidra a Google találati listáján…

Prémium linképítés szolgáltatásunk az ideális a számodra.

Biztosan tisztában vagy vele, hogy ha láthatóvá szeretnél válni az interneten, el kell érned, hogy a Google-ban előkelő helyen szerepelj azokra a kulcsszavakra, melyeket célpiacod beír a keresőbe, mikor problémájára keresi a megoldást.

Ennek egyik legfontosabb és leghatásosabb módja – a folyamatos és releváns jó minőségű tartalom mellett – a linképítés.

Linképítés és linképítés között azonban hatalmas különbség van.

Hiszen nem mindegy például, milyen weboldalról mutat a link weboldaladra, milyen szöveg tartalmazza a linkedet, és az milyen szövegkörnyezetben található.

Linképítés szolgáltatásunkat minden weboldallal rendelkező olvasónknak, ügyfelünknek javasoljuk, hiszen ez a hosszú távú befektetés biztosan meghozza a sikert.

Ha azonban Te a gyorsító pályán szeretnéd lekörözni versenytársaidat, a „hagyományos” linképítés mellett Prémium linképítésre is szükséged van, akkor neked a Prémium linképítést javasoljuk.

Miben különbözik a Prémium linképítés a padlóáras linképítéstől?

Korábban linképítés szolgáltatásunkban katalógus oldalakra regisztráltuk ügyfeleink oldalait, azonban ahogy a Google változtatja algoritmusát, ami alapján rangsorolja a weboldalakat, a linképítési stratégiát is csiszolni kell, ha haladni akarunk a változással.

Nemrég, ahogy blogunkon is olvashattad, a Google bevezette új, Pingvin nevű algoritmusát, ami sok esetben módosította a katalógus oldalak PageRank értékét. A katalógus oldalak PageRank értékét csökkentette ugyan a Google, azonban ez nem azt jelenti, hogy elvesztették volna értéküket a linképítés során, hanem azt, hogy ha gyorsabban és kevesebb linkkel szeretnél előrekerülni a keresőben, magas PageRank-kel rendelkező oldalakról is érdemes linkeket gyűjtened.

Ezek az új típusú „linkgyűjtő” oldalak, melyek 3-4-5, vagy esetenként 6-os PR értékűek, leginkább a blogokhoz hasonlítanak, hosszabb egyedi tartalomra van szükség a link mellett, hogy a Google-ban igazán nagyot dobbants velük.

Ha nemcsak katalógus oldalakra szeretnéd regisztráltatni weboldalad, a Prémium linképítést imádni fogod.

A helyzet azonban még így sem olyan egyszerű, ugyanis itt is külön értékeli a kereső a 3-4, az 5 és a 6-os PageRank értékű oldalakat, így Prémium linképítés szolgáltatásunkon belül ezek közül tudsz választani.
Ha igazán eredményes és villámgyors linképítésre vágysz, érdemes mind a 3 kategóriából igényelned linkeket.

Prémium linképítés 3-4 PageRank értékű weboldalakon

Ezekre az oldalakra linkenként minimum 1000 karakter hosszú, egyedi, keresőoptimalizált szöveg és link szükséges, amiket mi elkészítünk számodra, és kihelyezzük 3-4 PageRank értékű weboldalakra.
Egy PR 3-4-es link ára 1500 Ft. Egy releváns PR3-4-es link ára 4000 Ft. Ez tartalmazza az egyedi szöveget és a kihelyezett hirdetési szöveget (linket) egy 3-as, vagy 4-es PageRank értékű oldalon. Csak azokat a linkeket számoljuk fel, melyek már felkerültek az adott weboldalra, nem a link beküldése után kell fizetned. A link minőségére (PR értékére) 100%-os garanciát vállalunk.

Prémium linképítés 5 PageRank értékű weboldalakon

Ezekre az oldalakra linkenként szintén egyedi, keresőoptimalizált tartalomra van szükség, melyet mi elkészítünk neked. Ezek a szövegek blogbejegyzés hosszúságú PR cikkek, melyek önmagukban is értékesek, a magas PageRank értékű oldalról mutató link pedig hosszú távon óriási előnyt jelent versenytársaiddal szemben.
Egy link ára 15000 Ft. Ez tartalmazza az egyedi szöveget és a kihelyezett linket. Csak azokat a linkeket számoljuk fel, melyek már felkerültek az adott weboldalra, nem a link beküldése után kell fizetned. A link minőségére (PR értékére) 100%-os garanciát vállalunk.

Prémium linképítés 6 PageRank értékű weboldalakon

Ezekre az oldalakra linkenként szintén egyedi, keresőoptimalizált tartalomra van szükség, melyet mi elkészítünk neked. Ezek a szövegek blogbejegyzés hosszúságú PR cikkek, melyek önmagukban is értékesek, a magas PageRank értékű oldalról mutató link pedig hosszú távon megfizethetetlen előnyt jelent versenytársaiddal szemben. További elképesztő előnye ennek a szolgáltatásunknak, hogy a PR cikked két hónapig kint marad a 6-os PageRank értékű weboldal nyitó oldalán, így közvetlenül kapja majd weboldalad a kezdőlap erejét.
Egy link ára 25000 Ft. Ez tartalmazza az egyedi szöveget és a kihelyezett linket. Csak azokat a linkeket számoljuk fel, melyek már felkerültek az adott weboldalra, nem a link beküldését kell fizetned. A link minőségére (PR értékére) 100%-os garanciát vállalunk.
6-os PageRank értékű linkből maximum 25 darabot tudunk kínálni.

 

Válassz csomagot!

Ezüst csomag:
8 PR2-3-4,
1 PR5
(5 kulcsszó)

36000 Ft

Arany csomag:
10 db PR2-3-4,
1 PR6

48000 Ft

Zafír csomag:
6 db PR2-3-4
4 db PR5,
1 db PR6

65000 Ft

Szerezz több vásárlót!

Rendeld meg még ma a Prémium linképítést!

Családnév:*

Keresztnév:*

E-mail cím:*

Telefonszám:*

Cégnévre szóló áfás számlát kérek (opcionális)

Cégnév:

Város:

Utca, házszám:

Megjegyzés:

Kategória: | |