60 perces személyes konzultáció: forgatókönyv az üzleti kommunikációdhoz,
fizetőképes, minőségi ügyfelek.

Annak ellenére, hogy a mai napig energikusan veted magad a feladatokba, mégis előfordul, hogy a századrendű eldöntendő kérdések elvonják a figyelmedet azokról a teendőkről, amiben a legjobb vagy?

A céged fantasztikus, hiszen az induláskor mindent megtettél, hogy szakmai tudásod legjavát add az ügyfeleidnek. egy olajozottan működő vállalkozás segítségével.

A szolgáltatásoddal már számos ügyfeled elégedett, néha azonban úgy érzed, hogy rengeteg bevételtől esel el, mert nem fordítasz elég hangsúlyt a kommunikációra…

Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával!

A legtöbb vállalkozó nem tud kivel beszélni az üzleti kommunikációjával kapcsolatos nehézségekről.

A család szemében ő a sikeres vállalkozó, az üzleti partnerek előtt nem mutatkozhat gyengének, a versenytársak előtt hülye lenne kiteregetni a szennyest, az alkalmazottakkal pedig csak nem beszélheti meg a gondjait…

Ezúton is köszönöm, hogy a kapcsolatfelvétel után lehetőséget adtál egy személyes konzultációra. Dinamizmusod minket is magával ragadott, úgy éreztük, hogy rögtön felcsillant a fény az alagút végén.

A legnagyobb érték számunkra, hogy segítségeddel rögtön fel tudtuk vázolni a jelenlegi szerény költségvetésünkhöz leginkább közel álló kampány stratégiáját és rögtön el is tudtunk indulni a megvalósítás felé. Úgy érzem, azokat a gyorsan elvégezhető feladatokat segítettél kiválasztani, amelyek megoldásával az alacsony induló befektetés ellenére a lehető legtöbb emberhez sikerül majd eljutnunk. Ráadásul úgy, hogy azonnali eredményeket tudjunk elérni és a mindennapi teendőinkkel se ússzunk el.

Megnyugtató számunkra, hogy otthonos vagy a számunkra még kissé idegen legmodernebb marketingeszközök (facebook, youtube) alkalmazásában és már előre láthatjuk, hogy ezeken a vonalakon is segítségünkre leszel.

Mindazoknak ajánlom ezt a személyes tanácsadást, akiket a cégük mindennapi működése magával visz és ötleteik gyakorlati megvalósítása problémát okoz. A lépésről lépésre kiosztott feladataid, a jól felépített stratégia segítségével rögtön el tudunk indulni és ugyanakkor már a távlatokat is látjuk: tudjuk, hogy szisztematikus és jól felépített munkával sokkal sikeresebbek leszünk.

Köszönettel

dr. Peller Kálmán
Marketing-Mix 7000 Kft.
www.infraszaunaszakerto.hu

Ezekre a kérdésekre kapsz válaszokat a személyes konzultáción:

  • Hogyan szerezz új ügyfeleket?
  • Miért nem hoz elég vevőt a weblapod?
  • Mit mondj a vevőidnek, hogy ajánljanak másoknak?
  • Melyik marketing csatornát érdemes intenzívebben használni?
  • Mi a fő üzeneted?
  • A win-win megállapodások titka

Azoknak ajánlom Langmár Zsuzsa személyes tanácsadását, akik, mint én, dédelgetnek jó ötleteket, de nehezen kezdenek neki a konkrét tervezésnek és megvalósításnak. Márpedig ezek nélkül nincs eredmény.
Valahányszor találkozunk, mindig könnyen megvalósítható, jól felépített akciótervet kapok, amivel már tudok mit kezdeni.
Zsuzsa jól átlátja, hogy a célom érdekében mik a leghatékonyabb lépések, azonnal el tudok indulni a cselekvés útján, és egy TO DO lista segítségével lépésről-lépésre megvalósíthatom.

Lacfi Ági
www.lacfiagi.hu

A személyes konzultáción a vállalkozásodra igazított ötleteket kapsz, így a bankszámládon élénk jelei lesznek annak, hogy az üzleti kommunikációdra fordított pénzed brutál gyorsan megtérül.

Zsuzsa egy óra keretén belül gyors és hathatós segítséget nyújtott nekem. Szinte 10 perc alatt összerakott olyan teljesen költségkímélő marketing anyagot, ami 1 héten belül azonnali bevételt biztosít és nem kell várnom hosszú heteket a pénz beérkezésére. Kreatív megoldása reményt adott ebben az igen nehéz mondhatni reménytelen helyzetemben. Nincs szükség különböző hókusz-pókuszokra, nyomdákra és más cégekre, csak a saját adatbázisomra. Megint látom a helyes irányt, ami őszintén nagy megnyugvást kelt bennem. Pontról pontra összeraktuk a kampányt együtt ahhoz, hogy 1-2 nap alatt kivitelezhető legyen.
Mindig azt mondják, hogy ne a cégemben hanem a CÉGEMEN dolgozzak. Hát ezzel a kampánnyal ez is megvalósul.

Simon Rita, Fortuna Aranya Kft
www.fortunaaranya.hu

A személyes konzultáció nettó 20 eFt befektetést igényel részedről, ami már az első kampányod alkalmával busásan megtérül, mert végérvényesen elfelejtheted a méregdrága, pénzpazarló imázs hirdetéseket. Tőlem olyan tippeket, ötleteket fogsz hallani, amelynek az eredményét mérnöki pontossággal tudod mérni.

Megbeszélésünk során csupa olyan dolog hangzott el, melyek egyenként is nagyon fontos szerepet játszanak a jövőbeni elképzeléseinkben.
Személyedben egy olyan szakembert ismertünk meg, aki magabiztosan mozog ezen a területen. Meglátásunk szerint a Ti szakmai közreműködésetek rengetek gondot és terhet venne le a vállunkról. Kíváncsian várjuk az árajánlatotokat az átbeszélt szolgáltatásokra.

Zachár Zsolt
Ezüst Kaméleon Kft.
www.ezustkameleon.hu 

A személyes konzultáció hasznos volt, lényegretörően, céltudatosan mondtad el a teendőket, ami a logika szerint szerintem jól működhet. Neki is fogok, hogy minél hamarább termeljen az ötlet. Nincs időrablás, nincs mellébeszélés, de van jó irányvonal és pontos teendő. Ezt szeretem.

Tóth Beatrix
www.bolthely.hu/meirafehernemu

Kérlek, add meg az adataidat, ha személyes tanácsadásra van szükséged:
(Időpont egyeztetés céljából hamarosan kereslek!)

Megrendelés
Kategória: | |