Garantált hely a Google legtetején és hosszú távú erősödés a természetes találati listában?

Érdekel a keresőoptimalizálás nyújtotta többletbevétel, azonban most rögtön szeretnél javítani weblapod látogatottságán?

Most két legyet üthetsz egy csapásra: napokon belül fontosabb kulcsszavaidra elsők között láthat célpiacod, hosszú távon pedig a természetes találati lista élére kerülhetsz szolgáltatáscsomagunk segítségével.

A legtöbb weblaptulajdonos szembesül azzal a problémával, hogy hiába költ rengeteget a honlap felépítésére, a dizájnra, a profi tartalmakra, az átütő siker elmarad. Valahogy a célpiac nem találja meg weboldalát, így a családtagokon kívül alig van látogató, rendelés pedig csak elvétve akad egy-kettő.

Hogyan turbózd fel weblapod, hogy akár néhány napon belül özönvízszerűen árasszák el a látogatók honlapodat?

Ha a sales oldalak, a weblap struktúrája rendben van, a bevétel növeléséhez csak érdeklődőkre van szükség, akikből vásárlókat konvertálhatsz.
Keresőoptimalizálás segítségével hosszú távon előkelő helyre kerülhetsz a Google természetes találati listáján, így ingyen szerezhetsz rengeteg potenciális vásárlót weblapodra. A sikeres keresőoptimalizáláshoz azonban idő kell. Mit csinálj, míg meghozza gyümölcsét a SEO?

Megfelelően megtervezett Adwords kampánnyal minimális költséggel irányíthatsz vevőket weblapodra

Egy profi Adwords kampány segítségével célpiacod pillanatok alatt rátalál weblapodra, ahol megoldást talál problémájára.
Miben más, ha egy profi csapat tervezi meg és valósítja meg kampányodat?
A tapasztalt Adwordsösök pontosan tudják, hogyan minimalizálhatják költségeidet és növelhetik többszörösére a releváns kattintásokat. Nem véletlenül bízzák a nagy cégek is Adwordsös szakemberekre a hirdetéseik kezelését.

Hogyan üthetsz most két legyet egy csapásra?

Hadd mutassam be neked a „Top helyezés” csomagot, mellyel most – amellett, hogy hosszú távon erősíted weblapod – a Google hirdetések segítségével nem kell hónapokig várnod, hogy áramoljanak a weboldaladra.

A „Top helyezés” csomag tartalma:

1 SEO blogbejegyzés (30 ezer Ft értékben)
Néhányan talán azt gondolják, hogy ha blogjukon rendszeresen jelenik meg a szolgáltatásaikkal összefüggő tartalom, máris keresőoptimalizálttá válik blogjuk, de sajnos ez nem így van.

Ha van blogod, és szeretnéd, hogy nagy forgalom érkezzen a keresőkből, keresőoptimalizálttá kell tenned.

Mi, a Szövegírásblognál nagy tapasztalattal rendelkezünk SEO blogbejegyzések írása terén, így ha minket bízol meg ezzel a feladattal, biztos lehetsz abban, az eredmény nem fog elmaradni. SEO blogbejegyzéseinkhez csatoljuk a felhasznált kulcsszavak listáját, azokat a kifejezéseket, melyeket címkének, kategóriának, képaláírásnak érdemes használnod ennél a bejegyzésnél, valamint a Description szöveget is elkészítjük.

Minden bejegyzéshez készítünk egy hírlevelet, hiszen nagyon fontos értesítened feliratkozóidat új blogposztodról.

Miben más az általunk írt SEO bejegyzés egy más által írt ilyen tartalomnál? Mi ügyelünk arra, hogy a cikket ne csak a Google robot olvassa el, hanem a potenciális vevőidet is megmozgassa. Ehhez össze kell hangolni a cikket a marketing és az értékesítési céljaiddal, hogy a kommunikációd támogassa a cégedet, és bevételt hozzon neked. Nekünk ez az erősségünk.

Adwords fiók kezelése (25 ezer Ft értékben)

Ahhoz, hogy Adwords kampányod sikeres legyen, és ne kelljen vagyonokat fizetned az eredményességért, mérnökien megtervezett hirdetési szövegekre van szükséged. Az amúgy sem egyszerű dolgodat tovább nehezíti, hogy Google egészen pontosan megszabja, hány karakterből állhat a hirdetésed egy-egy sora.

Ha azt szeretnéd, hogy hirdetésedre felfigyeljenek, de csak azok az emberek kattintsanak rá, akik potenciális vásárlóid – hiszen kattintás alapon fizetsz, el kell érned, hogy csak célcsoportod kattintson –, bízd ránk hirdetési szöveged megírását és Adwords fiókod kezelését.

Linképítés (20 ezer Ft értékben)
A keresőoptimalizálás egyik fontos eleme a bejövő linkek építése. A bejövő linkek olyan weboldaladra mutató hivatkozások, melyek egy másik domainről érkeznek.

Azért fontos a linképítés, mert a megfelelő minőségű és mennyiségű bejövő linkek hozzájárulnak weboldalad PageRank értékének növeléséhez és a keresőkben elfoglalt előkelőbb helyezésedhez. A linképítés kétféleképpen hoz számodra látogatókat: közvetlenül a hivatkozásra kattintva és közvetetten a keresőkből.

Mennyibe kerül neked havonta, hogy több vásárlód legyen?

3 havi megrendelés esetén 1 havi megrendelés esetén
75 ezer Ft helyett 60 ezer Ft 75 ezer Ft

Ha rosszul van beállítva az Adwords fiókod, és nem profi kezeli a hirdetéseidet, akkor ennek az összegnek a sokszorosát égeted el feleslegesen. Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb projektünkben jelentősen le tudjuk nyomni a hirdetési díjakat, és örülnénk neki, ha ennek az előnyeit Te is élveznéd.

A „Top helyezés” csomag 75 ezer Ft helyett havonta akár 60 ezer Ft-ért a Tiéd lehet, amennyiben hosszú távon gondolkodsz, és legalább 3 hónapra megrendeled a szolgáltatást.

Mit gondolsz, neked mennyi plusz bevételed lenne, ha legfontosabb kulcsszavaidra elöl lennél a Google találati listájában?
Ugye, hogy ehhez képest a csomag ára elenyésző…
Légy büszke weboldaladra, mutasd meg a világnak,
rendeld meg Top helyezés csomagunkat!

Megrendelés


Kategória: | |