Újságírók figyelmébe

Amennyiben Önnek üzleti kommunikációs szakértőre van szüksége egy interjúhoz – tévében vagy rádióban –, esetleg szeretne tanácsot kérni egy cikkel kapcsolatban online kommunikációról, szövegírásról, ne habozzon írni egy e-mailt a zsuzsa kukac szovegirasblog pont hu címre.
Vállalok televíziós, rádiós, telefonos riportokat, akár napközben is.

Nekünk a szövegírás a szenvedélyünk. Azt tanítjuk, hogy a kommunikációs stratégiát miként lehet a marketing és az értékesítési folyamatokhoz igazítani. Ügyfeleinket megtanítjuk a bevételnövelő szakértői státuszépítés fortélyaira.

Egyetemi diplomákkal és egyéb kommunikációs végzettségekkel rendelkezem, 2006 óta dolgozom a területen. A szövegírásblogban 2008 óta több mint 400 cikkünk jelent meg, a médiában több mint 100 cikkünket közölték le.

Számos folyóiratban jelenik meg rendszeresen cikkünk, amennyiben igényli, az Ön újságjába is írhatunk akár üzleti, akár általános kommunikációs kérdésekről. Ha a szövegírásblog neve hangsúlyosan megjelenik, akár ingyen is vállaljuk.

A blogban nagyon sok érdekes témában talál írást, nyugodtan használja fel a cikkeihez, a forrás megjelölése mellett.

Amennyiben a forrást nem kívánja megjelölni, erre is van lehetőség az alábbi jogi nyilatkozatban rögzített feltételekkel.

Kategória: | |