Végre! Ezzel az új villámlektorálással már néhány kattintással elkerülheted, hogy leégj az ügyfeleid előtt!

Az átütő erejű Villámlektorálás az aktívan kommunikáló cégeknél már bizonyított.
Szeretnél Te is végérvényesen megszabadulni az ajánlataidban, kampányaidban, hírleveleidben található helyesírási és stilisztikai hibáktól?

A weboldalad, hírleveleid, szórólapjaid és az üzleti kommunikációd célja, hogy bizalmat építsen, hiszen csak azok vásárolnak tőled, akik megbíznak benned. Ma már egyre többen használják ki, hogy a bizalomépítés lassú folyamata jelentősen lerövidíthető rendszeres kommunikációval, hiszen egy profi hírlevélküldő szoftverrel fillérekért tudsz kapcsolatot építeni a jövőbeni vásárlóiddal.

De a bizalom törékeny kincs. Biztos vagyok benne, veled is előfordult már, hogy azért nem léptél kapcsolatba egy vállalkozóval, mert a weboldalán található helyesírási és nyelvtani hibák miatt megingott a bizalmad. Sajnos, potenciális vásárlóid ugyanúgy elbizonytalanodnak, ha reklámjaidban és üzleti ajánlataidban hibákat találnak…

Az online világban az első benyomás pontosan olyan, mint amikor először meglátod a tárgyaló partneredet. Már az első pár percben kialakul benned egy kép a megbízhatóságáról, összeszedettségéről és határozottságáról. Ez nem csak a fizikai valóságban van így, az online világ ugyanígy működik.

Megdöbbentő, de weboldalad látogatói mindössze 7 másodperc alatt alakítanak ki véleményt a cégedről. Sok esetben a helyesírási és nyelvtani hibák elvonják olvasód figyelmét a szöveged tartalmáról, így könnyen elveszítheted látogatód érdeklődését, amiért pedig sokat dolgoztál. Nincs túl sok időd, hogy megfogd őket, így nem hibázhatsz: rendkívül fontos, hogy a helyesírás és a stílus is rendben legyen!

9 terület, ahol üzleteket menthet a Villámlektorálás

 1. Ajánlatok írása,
 2. média-megjelenés,
 3. sales oldal,
 4. hírlevél,
 5. blogbejegyzés,
 6. FB kommunikáció,
 7. szórólap,
 8. újsághirdetés,
 9. kampány.

Ezzel az új Villámlektorálással letörölheted a cinikus mosolyt konkurensed arcáról

Ha rendszeresen jelennek meg weboldaladon, blogodban érdekes információk, akkor biztosan tudod, hogy mekkora ereje van annak, ha szakmai cikkekkel  szerzel elismertséget potenciális vevőid körében. Ebben az esetben már megtapasztalhattad, hogy nagyon nehéz az, ha magadnak kell átnézni és kijavítani a hibákat. Egyrészt már annyira benned él a szöveg, hogy képtelen vagy észrevenni az elütéseket, másrészt pedig előfordulhatnak nálad olyan beidegződések, amelyeket nem veszel észre. Bezzeg a konkurensed felfigyel rájuk…

Ha úgy gondolod, elegendő megnézned szövegszerkesztőd  helyesírás-ellenőrzőjén a megírt tartalmadat, és máris javíthatod a kimutatott nyelvtani baklövéseket, helyesírási hibákat, akkor sajnos tévedsz. A magyar nyelvben rengeteg olyan szó van, ami egyetlen betű megváltoztatásával ugyanúgy értelmes, ezért a helyesírás-ellenőrző szoftver nem jelzi azt.

Tehát, ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, biztosítanod kell, hogy szövegeidnek nem csupán a tartalmi, hanem a nyelvtani és stilisztikai része is tökéletesen rendben legyen.

A fűtést sem állsz neki magad megjavítani, hanem hívsz egy szerelőt, aki ért hozzá, mert azt szeretnéd, hogy tökéletesen működjön. A nyelvtani problémák elkerülése is rendkívül egyszerű: bízd szöveges tartalmaid ellenőrzését profikra.

Hogyan szüntetjük meg a nyelvtani hibákat az ügyfeleink kommunikációjában?

A Szószóró szolgáltatás során mi a következőképpen dolgozunk együtt ügyfeleinkkel az üzleti kommunikációjuk felturbózásán:

Miután egyik cikkírónk elkészül a szöveg nyers verziójával, akkor azt az ügyfél átnézi, és ha kell, szakmailag kiegészíti. Ha ez megtörtént, a cikk elkerül a lektorhoz, aki kijavítja a helyesírási és nyelvtani hibákat. A kész szöveget publikálás előtt még egyszer átnézi a projekt vezetője, hogy biztosan minden rendben legyen. Így egyetlen tartalmat 3-4 személy ellenőriz, mielőtt kikerül a kezeink közül.
Nem gondolom, hogy soha nem csúszik be hiba, de az esélye minimalizálva van. Bátran állíthatom, hogy nagyjából nulla annak a valószínűsége, hogy elütés, esetleg nyelvtani vagy helyesírási hiba marad a szövegben.

Ezt a kiegészítő szolgáltatást korábban csak a Szószórót megrendelő ügyfeleinknek végeztük el. Mostantól azonban nem kell megrendelned, ha el akarod kerülni, hogy a szövegeidben maradt elütések megbélyegezzenek az ügyfeleid előtt.  Ha magad írod cikkeidet, hírleveleidet és blogbejegyzéseidet, akkor vedd igénybe padlóáras Villámlektorálás csomagunkat, hogy a szakmai hozzáértésedről kialakított képet megerősítse a kommunikációd stílusa.

Nyelvtani és stilisztikai hibák az üzleti kommunikációdban? Azonnal tenned kell ellene!

A Villámlektorálás szolgáltatás a következőket nyújtja számodra:

 • Havonta 5 oldal szöveget (blogbejegyzés, hírlevél, ajánlat, sales oldal stb.) lektorálunk neked.
 • Nyelvtanilag és stilisztikailag javítjuk az írásodat.
 • A lektor tartalmilag ellenőrzi, javítja, kiegészíti, pontosítja szöveged.
 • Munkatársunk a szórendi tévedéseket jelzi, az elütéseket  javítja, a nyelvi hibákat korrigálja.
 • A lektorálást akár 3 órás határidővel vállaljuk, aminek nagy hasznát veszed, ha gyorsan akarsz publikálni egy blogbejegyzést vagy hírlevelet.
 • Nyugodtan alhatsz, ugyanis kimenő kommunikációd teljes mértékben rendben lesz!

Hogyan működik a rendszerünk?

A megrendeléstől számított egy hónapon belül bármikor küldheted a javításra váró szöveges tartalmaidat a lektor@szovegirasblog.hu címre. Az általad választott csomagtól függ, hogy 1 vagy 2 napos  határidővel kapod meg a javított szöveget. A cikkeket küldheted egyesével is és az 5 oldalt akár egyszerre is. A tempót Te diktálod. A megrendeléstől számított 30 napon belül bármilyen sebességgel jöhet az ellenőrzésre váró anyag.

Lektoraink kivétel nélkül mind kommunikáció szakos, diplomás szakemberek, akik évek óta ezen a területen dolgoznak. Ha egy nyelvtani hiba fölött neked átsiklik a tekinteted, ők azt pillanatok alatt észreveszik. Annyira biztosak vagyunk kiváló teljesítményünkben, hogy erre garanciát is vállalunk.

30 nap alatt 5 db A/4-es oldalt kijavítunk neked, most csupán pár ezer forintért

Platina
(3 órán belül javítunk)
14 000 Ft
(5 db A/4-es oldal)
Arany
(1 napon belül javítunk)
8 000 Ft
(5 db A/4-es oldal)
Ezüst
(2 napon belül javítunk)
5 000 Ft
(5 db A/4-es oldal)

Az árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák. Amennyiben megrendeled a szolgáltatást, akkor a következő 30 napon belül bármikor küldheted a lektorálásra váró anyagokat. A befizetésednek köszönhetően nem kell banki visszaigazolásra várni, pöröghetnek az események, publikálhatod a blogbejegyzésedet vagy a hírleveledet pár órán belül.

Ha állandó rohanásban élsz, akkor válaszd a Platina csomagot, hiszen a sikeres vállalkozók tudják, hogy az idő pénz!

És ez még nem minden…

100%-os pénzvisszafizetési garancia a Villámlektorálásra

Amennyiben az általunk javított szövegben bármilyen hibát fedezel fel, akkor a szolgáltatás számodra díjtalan volt, azaz a vendégünk vagy.

Ha szeretnéd, hogy szövegeid nyelvtanilag és stilisztikailag rendben legyenek, most csapj le erre a nagyszerű lehetőségre, és rendeld meg a Villámlektorálást, mert ebben az esetben garantált, hogy az üzleti kommunikációdban elkerülöd azokat az apró, alattomos hibákat, amelyek miatt a megbízható partnereket kereső, prémium kategóriás ügyfelek elpártolnak tőled.

Mostantól rendkívül gyorsan és padló áron lehetnek nyelvtani és stilisztikai szempontból hibátlan szöveges tartalmaid  Villámlektorálás szolgáltatásunknak köszönhetően.

Hihetetlennek tűnik, hogy mától száműzheted a ciki faktort a vállalati kommunikációdból anélkül, hogy felvennél egy diplomás kommunikációs szakembert.

“Középiskolában szinte minden fogalmazásomra jeles tartalom és elégtelen helyesírás jegyet kaptam. Ez akkor még elment, de amikor blogokat, könyveket kezdtem írni., mindenkitől csak – a jogos – kritikákat kaptam. A szovegirasblog.hu gyors korrektúra szolgáltatása szó szerint életmentő számomra. Egy remek szöveg, pocsék helyesírással, olyan mint egy gyönyörű nő erős szájszaggal – kiábrándító. Ezt a szolgáltatást mindenkinek csak a legmelegebben tudom ajánlani!”

dr. Tóth András
tothandras.hu

“Több éves üzleti kapcsolat fűzi cégünket a Zsuzsához. Gyors, precíz feladatvégzés jellemzi cégét. Megnyugtató érzés, hogy “Több szem többet lát alapon” vannak kontrollálva a kezünk közül kikerülő dokumentumok, mely valljuk be őszintén, minden esetben minősít egy céget. Bátran ajánlom lektorálási szolgáltatását mindazoknak, akik biztosak szeretnének lenni abban, hogy az írott anyaguk mind helyesírásilag, mind értelmezésileg hibátlan!”

Németh-Móricz Ildikó
www.vhklub.hu

“Zsuzsa ütős reklámszövegei mindig betalálnak, és garantáltan vonzzák az olvasókat oldaladra! A lektorok azonnal reagálnak minden megkeresésre és pontos, precíz megoldást nyújtanak minden esetben. Megbízható, magas szintű szolgáltatást kapunk minden alkalommal.”

Honti Réka
mannaszappan.hu

Azoknak, akik hatékonyan akarnak kommunikálni – csak nem tudnak belekezdeni…

Ez a szinte varázslatos szolgáltatás akkor hívja fel a figyelmedet nyelvtani hibáidra, amikor még nem járattad le magad a nagyvilág előtt.

Ha Te is végérvényesen meg akarsz szabadulni az ajánlataidban, kampányaidban, hírleveleidben található helyesírási és stilisztikai hibáktól, akkor a szolgáltatást itt tudod megrendelni:

Családnév:*

Keresztnév:*

E-mail cím:*

Telefonszám:*

Cégnévre szóló áfás számlát kérek (opcionális)

Cégnév:

Város:

Utca, házszám:

Kategória: | |